Menü
Hesabım
Sepetim

LAZER URBANIZE NTACE-CPSC +LED MIPS ŞEHİR KASKI

4.570,00 TL
6 Taksit
Havale Fiyatı : 4.113,00 TL %10  İndirim
Daha Fazla LAZER
Ürün Kodu : T24538
RENK.. :
BEDEN... :

Lazer Urbanize mükemmel bir E-bisiklet kaskıdır ve şehir içi yolculuklar için harika bir şekilde çalışır!
Manyetik panoramik lens, gözlerinizi rüzgardan ve döküntülerden koruyarak yerine oturur. Manyetik toka ve birinci sınıf deri kayışlar, hızlı bir uyum ve rahat bir his sağlar. Ayarlaması kolay Advanced Turnfit ® Sistemi, arkaya monte edilmiş kadranın hızlı bir şekilde çevrilmesiyle sıkı ve rahat bir boyutlandırma ayarı oluşturur. Entegre şarj edilebilir arka LED ışık, düşük ışık koşullarında daha fazla görünürlük sağlar. Urbanize NTA, daha yüksek darbe hızlarına karşı test edilmiş ve Speed-Pedelec'ler için Hollanda NTA standardına göre sertifikalandırılmıştır. Ek olarak, düşük sürtünmeli bir MIPS katmanının entegrasyonu, dönme darbesine karşı koruma sağlar.

Özellikler

  • Lazer Gelişmiş Turnfit® Sistemi
  • Ayarlanabilir baş sepeti
  • NTA 8776 uyumlu
  • Geniş manyetik lens
  • Güvenli lens yerleştirme
  • Manyetik toka
  • Kilit deliği
  • USB şarj edilebilir Lazer Arka Işık
  • Kış Kiti ile uyumludur (dahil değildir)
  • MIPS 


BEDEN CM BİLGİSİ

S (52-56 cm)
M (55-59 cm)
L (58-61 cm)
XL (61-64 cm)



TEKNOLOJİ

Lazer Gelişmiş Turnfit Sistemi: ATS, kaskınızın uyumunu kaskın arkasındaki çevirmeli düğmeyi kullanarak kolayca ayarlamanızı sağlar. ATS, ayarlamayı başın tüm çevresinde yaparak sıcak noktaları veya basınç noktalarını önler. Bu sistem, aerodinamik performansı önceliklendiren yol kasklarında ve daha güvenli bir uyum sağlamak için MTB ve E-bisiklet kasklarında kullanılır.
Ayarlanabilir Baş Sepeti: Ayarlanabilir Baş Sepeti, tutma sisteminin arka kısmının yukarı veya aşağı ayarlanmasına olanak tanır ve sürücünün konfor tercihlerine bağlı olarak kaskın dikey boyutunu değiştirir.

NTA 8776 Uyumlu: NTA 8776, saatte maksimum 40 km hıza sahip hız pedelec ve e-bisikletler için Hollanda kask sertifikasıdır. NTA8776 uyumlu kasklar daha yüksek hızlar ve daha sert darbeler için tasarlanmış ve test edilmiştir.
Geniş Manyetik Lens: Kaskınız için manyetik bağlantıya sahip büyük bir sarmal lens. Geniş bir görüş alanı yaratır ve kaskınıza mümkün olan en kolay bağlantıyı sağlar, sadece lensi konumlandırın ve mıknatısların işi yapmasına izin verin.
Güvenli Lens Yerleştirme: Kullanılmadığında lensi ortadan kaldırmak için kask yüzeyine manyetik olarak bağlanır. Sürüş sırasında bile kolayca çıkarılabilir ve değiştirilebilir.
Manyetik Toka: Manyetik Toka hızlı bir şekilde bağlanır ve tam parmaklı eldivenlerle kullanımı kolaydır.
Kilit deliği: Geleneksel U kilidi kullanarak kaskınızı bisikletinizle sabitlemenizi sağlayan geniş arka havalandırma deliği.
Şarj Edilebilir Lazer Arka Işık: Sürücünün profilinin en yüksek noktasına bir LED arka lamba monte etmek, düşük ışık koşullarında arkadan görüşü büyük ölçüde iyileştirir. Bu kask modeli, entegre USB şarj edilebilir LED arka lamba ile standart olarak gelir.
Kış Kiti ile uyumludur: Kışlık dolgu ve havalandırma tapası seti, kaskın yıl boyunca kullanılmasını sağlar. Dolgu, soğuk sıcaklıklara karşı ek yalıtım sağlarken, kulak pedleri kulakları koruyarak sıcak tutar. Havalandırma tapaları, soğuk havanın kaskın içine girmesini önler. Bu kask modeli, aksesuar olarak Kış Kiti ile uyumludur.
MIPS: MIPS, kasklara koruma eklemek için tasarlanmış bir beyin koruma sistemidir. MIPS BPS, belirli darbeler için beyne iletilen zararlı kuvvetleri azaltabilir. MIPS, Çok Yönlü Darbe Koruma Sistemi anlamına gelir.
 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.