Menü
Hesabım
Sepetim

LAZER LIL GEKKO CE-CPSC KASK

1.550,00 TL
6 Taksit
Havale Fiyatı : 1.395,00 TL %10  İndirim
Daha Fazla LAZER
Ürün Kodu : T24578
Renk Kodu : ST042246
RENK.. :
Lazer'ın yeni nesil çocuk kaskı Lil' Gekko!
 Aşağıya doğru açılan yan ve arka koruma, küçüklerin dünyayı bisikletle keşfederken güvende kalmasını sağlar. Şık entegre vizör harika görünür ve güneşi gözlerden ve yüzden uzak tutar.
Lazer Autofit ® Tutma Sistemi, sürücülerin kafasına otomatik olarak uyum sağlayarak kaskın takılmasını hızlı ve kolay hale getirir.

Lazer Comfort Buckle, kayışı takarken çene sıkışmasını önlemek için kulağın altına bağlanır. Çok sayıda havalandırma deliği, kaskın iç kısmının serin ve rahat kalmasını sağlar.



Özellikler

  • Uygun Sistem: AutoFit® sistemi
  • Boyutlar
  • Ağırlık: 280 gr
  • Havalandırmalar: 12 havalandırma deliği
  • Led: Uyumlu USB şarj edilebilir LED


TEKNOLOJİ
Lazer AutoFit Sistemi:  Çocuk kaskları için mükemmel, uyumsuz sistem kullanımı daha kolaydır. Autofit ® arka sepetini açın, kaskı başınıza takın ve sistem her seferinde optimum uyum için başın etrafında otomatik olarak kendini ayarlayacaktır. Sistem kask her takıldığında ayarlanarak büyüyen kafalar için idealdir!
Ayarlanabilir Baş Sepeti: Ayarlanabilir Baş Sepeti, tutma sisteminin arka kısmının yukarı veya aşağı ayarlanmasına olanak tanır ve sürücünün konfor tercihlerine bağlı olarak kaskın dikey boyutunu değiştirir.

Artırılmış Koruma: Yetişkin MTB kasklarından ilham alan Gekko & Lil'Gekko'nun profilleri, çocuğunuzun başının yanlarında ve arkasında ek koruma ve koruma sağlar.
 
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.