Menü
Hesabım
Sepetim

2024 SCOTT SPARK RC WORLD CUP TR DAĞ BİSİKLETİ

340.000,00 TL
6 Taksit
Havale Fiyatı : 306.000,00 TL %10  İndirim
Daha Fazla SCOTT
Daha Fazla FULL SUSPENSION
Ürün Kodu : T24679
RENK.. :
BEDEN... :

Spark RC World Cup, birinci sınıf karbon mühendisliğinin, daha önce hiç görülmemiş entegrasyon seviyelerinin  mükemmel bir karışımıdır.

 


ÖZELLİKLERİ

  • Spark RC Carbon HMX Kadro
  • RockShox SID Select+ RL3 120mm Amortisör
  • RS Nude 5 RL3, 120mm, TwinLoc
  • SRAM X0 Eagle AXS Transmission
  • SRAM Level Disc Frenler
  • Syncros Silverton 1.0 Carbon Jantlar
  • Maxxis Rekon Race Foldable Lastikler
  • FOX Dropper Post, Syncros CF Parçalar

 

KATEGORİSİ: Cross country ve marathon

 

EKİPMANLAR

Kadro

:

Spark RC Carbon HMX / Integrated Suspension Technology / Flex Pivot / Adjustable head angle /  Syncros Cable Integration System / BB92 / UDH Interface / 12x148mm with 55mm Chainline

Maşa

:

RockShox SID Select+ RL3 Air / Custom Charger 3-Mode Damper / 15x110mm Maxle Stealth / 44mm offset / Tapered steerer / Lockout / Reb. Adj. / 120mm travel

Arka şok

:

RockShox NUDE 5 RL3 Trunnion / SCOTT custom w. travel / geo adj. / 3 modes: Lockout-Traction Control-Descend / Debon Air / Reb. Adj. / Travel 120-80-Lockout / T165X45mm

Remote Sistem

:

SCOTT TwinLoc 2 Technology / Suspension & Dropper Remote / 3 Suspension modes

Arka Vites Değiştirici

:

SRAM X0 Eagle AXS Transmission 12 Speed / Wireless Electronic Shift System

Vitesler

:

SRAM GX Eagle AXS Rocker Controller

Krank Seti

:

SRAM X0 Eagle Transmission / DUB / 55mm CL / 32T

Bb-set

:

SRAM DUB PF 92 MTB Wide / shell 41x92mm

Zincir

:

SRAM CN X0 Eagle Transmission

Kaset

:

SRAM X0 Eagle XS 1295 Transmission 10-52

Frenler

:

SRAM Level TLM Disc

Rotor

:

SRAM HS2 Rotos 180/F and 160/R

Gidon

:

Syncros Fraser iC SL XC Carbon / -12° rise / back sweep 8° / 740mm / Syncros Performance XC lock-on grips

Sele Borusu

:

FOX Transfer SL Performance Elite Dropper Post / 31.6mm / S size 75mm / M / L & XL size 100mm

Sele

:

Syncros Belcarra Regular 1.5 / Titanium rails

Furş Seti

:

Syncros - Acros Angle adjust & Cable Routing HS System / Stainless / +-0.6° head angle adjustment / ZS56/28.6 – ZS56/40 MTB

Jnatlar

:

Syncros Silverton 1.0-30 6 Bolt / F: 15x110mm / R: 12x148mm / 30mm Tubeless ready Carbon rim 28H / DT Swiss Ratchet Hubs / XD Driver / SRAM TyreWiz ready / Syncros SL Axle w/Removable Lever / with 6mm Allen / T30 and T25 Tools

Ön Lastik

:

Maxxis Rekon Race / 29x2.4" / 120TPI Foldable Bead / Tubeless Ready / EXO

Arka Lastik

:

Maxxis Rekon Race / 29x2.4" / 120TPI Foldable Bead / Tubeless Ready / EXO

Ekstralar

:

SRAM AXS Powerpack

Aksesuarlar

:

Syncros Eco Sealant  /  Transport Axle

Ağırlık KG

:

10.9 (Tubeless setup)

Ağırlık LBS

:

24.03 (Tubeless setup)



























































TEKNOLOJİ

EVO-LAP TECHNOLOGY

Doğru malzeme seçimi ile bir kadro oluşturmak için çalışmaların yüzde sekseni yapılır. Ancak kalan yüzde yirmi, çabalarımızın çoğunu gerektiriyor. Bu nedenle, piyasadaki en gelişmiş karbon fiberleri tercihimizi, karbon yerleşimini haritalamak için FEA (sonlu eleman analizi) yazılımı gibi belirli araçların yoğun kullanımı izliyor.

 

FEA yazılımı ile kadronun sanal modeli üzerinde farklı kuvvetler simüle edebilir ve kadro yapısını buna göre ayarlayabiliriz. FEA yazılımı, gerçek dünyadaki tüm fiziksel olayları içeren eksiksiz sanal prototipler oluşturmamızı sağlar.

 

Evo-Lap teknolojimizle, yüzey çizgisini optimize etmek, farklı kat oryantasyonlarına sahip boru yapılarını simüle etmek, farklı konfigürasyonlar kullanmanın sonuçlarını gözlemlemek ve kadronun farklı alanlarındaki stres dağılımını test etmek için kadroyu modelliyoruz. Bu kapsamlı bilgisayar modellemesi sayesinde, kadronun  tüm bölümlerindeki karbon katmanlarını optimize ettik. Parçalar ilk prototiplerde birbirine bağlandığında, sonuç sertlik, konfor veya darbe direncinden ödün vermeyen süper hafif ve kompakt bir kadroydu. Tüm ürün yelpazesi EvoLap teknolojimizden yararlandı.


------------------------------------------------------------------------

TWİNLOC SÜSPANSİYON SİSTEMİ

TwinLoc ile bir sürücü, bir sistem olarak tüm şasiyi, çatalı ve şoku etkin bir şekilde kontrol edebilir. Bu neden önemli? Doğru şekilde ayarlanmış 150 mm süspansiyon hareketine sahip bir bisiklet, 130 mm'lik bir bisikletten daha fazla sarkmaya sahiptir. Sürüşü daha eğlenceli ve inişlerde daha yetenekli kılan şey bu ekstra yolculuktur, ancak daha büyük sarkma, bisikletin geometrisi ve tırmanma performansı üzerinde büyük boyutlu bir etkiye sahiptir. TwinLoc'un önemli olduğu yer burasıdır.

TwinLoc, sarkma etkisinin çeşitli şekillerde yönetilmesine yardımcı olur. Çoğu sistem, pedal çevirme verimliliği elde etmek amacıyla yalnızca düşük hızlı sıkıştırmayı artırırken, TwinLoc yalnızca sıkıştırma sönümlemesini değiştirmemize değil, aynı zamanda bisikletin geometrisini dinamik olarak değiştirerek yay eğrisini de değiştirmemize olanak tanır. Trail modunda, şok sadece daha sert olmakla kalmaz, aynı zamanda dinamik olarak daha az seyahat eder. Bisiklet daha yükseğe oturur, bu tırmanışlar için dik bir koltuk açısını korur ve daha çevik hale gelir. Ayrıca mümkün olan en verimli şekilde yukarı çıkmak için üçüncü bir tam kilitleme modu sunuyoruz.

Bu benzersiz ayarlar, daha uzun seyahat bisikletlerinde bile tırmanma geometrisini optimize eder. Pedal çevirme verimliliğinizi azaltabilecek "uzun yolculuk efektini" ortadan kaldırabiliriz, ancak yokuş aşağı doğrulttuğunuzda sizi eğlenceli, 150 mm'lik yolculuktan mahrum etmiyoruz. Bir yarış ortamından öğle yemeğine, iş sonrası iz parçalamaya kadar, bir kola basarak bir patika profiline bağlı olarak moddan moda geçebilmek, daha hızlı sürmek ve çok iyi vakit geçirmek için çok önemlidir.



------------------------------------------------------------------------

AYARLANABİLİR KAFA AÇISI
 
Yeni Spark ile baş açısını 0,6 derece daha gevşek veya daha dik olarak ayarlayabilirsiniz. Bu, kabloları kesmeden veya frenleri boşaltmadan yapılabilir. Tek yapmanız gereken çubuğu sökmek, kulaklık başlıklarını 180 derece döndürmek ve yeniden monte etmektir. 

------------------------------------------------------------------------

PATENTLİ ENTEGRE SÜSPANSİYON SİSTEMİ

Entegre bir şok platformu, ağırlıktan ödün vermeden süspansiyon özelliklerini iyileştirmemizi sağlar. Çoğu zaman, bu seviyede bisikletlerle çalışırken, marjinal kazanç kavramı her zaman önemli hale gelir.
Bir süspansiyon şokunun optimum performansı için, güç aktarımı mümkün olan en doğrudan olmalıdır. Kaçınmak istediğimiz, herhangi bir verimsiz yönsel harekettir, başka bir deyişle, şok kompresyonundan geçerken yanal hareketlerdir (hareket yönünün yanlarına doğru). 
Entegre bir şoka sahip olmak, bunu çeşitli şekillerde iyileştirmemizi sağlar. İlk olarak, şokun etrafındaki ve muylu montajlı kadro yapısı, hareketi azaltarak ve daha verimli güç aktarımını teşvik ederek çok daha sağlam olacak şekilde tasarlanabilir. Ayrıca koltuk borusu pivotuna çok daha büyük rulmanlar ekleyerek bu alanı daha da güçlendirebilir ve gereksiz hareketleri azaltabiliriz. Entegre Süspansiyon teknolojimiz, ağırlık merkezini düşüren daha düşük şok yerleşimli kadrolar tasarlamamıza da yardımcı olur. Sonuç olarak, bisiklet daha iyi yol tutuşundan ve son kullanıcı için daha dengeli, güven uyandıran bir sürüşten yararlanır. 
Bunlar tek tek küçük iyileştirmeler gibi görünse de, parçalarının toplamı daha verimli şok performansı sağlar. Ek olarak, şok herhangi bir yabancı unsurdan tamamen korunur. Yağmurlu yarış? Sorun değil, şokunuz ne olursa olsun en iyi performansı göstermeye devam edecek. 

------------------------------------------------------------------------

Kolay Şok Erişimi

Orta braket alanı üzerinden şoka erişim bir kapak aracılığıyla kolaylaştırılmıştır. Bu, geri tepmeyi, sıkıştırmayı, şok basıncını ayarlamayı ve TwinLoc Süspansiyon Sistemimiz için kabloyu takmayı veya değiştirmeyi kolaylaştırır.

------------------------------------------------------------------------

TEK PİVOT SÜSPANSİYON DÜZENİ

Tam süspansiyonlu bir bisiklet, iyi bir süspansiyon tasarımı olmadan asla başarıya ulaşamaz. Spark'ın tek pivot düzenine bindiğimiz ilk andan itibaren aşık olduk. Yıllar sonra, hala teknik kros yarışları ve hızlı, güçlü tekli pist için en iyi yaklaşım olduğuna inanıyoruz. Spark'ın süspansiyon düzeni, çok özel ve kanıtlanmış bir kinematik ve daha az yaysız kütleye sahiptir. Koltuk desteğinde esnek bir pivot kullanmak, bu seyahat aralığındaki bisikletler için ideal bir çözümdür. Bu, en iyi süspansiyon performansını sağlamaya devam ederken çok hafif bir sistem tutmamızı sağlar.

 

------------------------------------------------------------------------

TWINLOC SÜSPANSİYON  SİSTEMİ


TwinLoc ile bir sürücü sistem olarak tüm kadroyu, çatalı ve şoku etkin bir şekilde kontrol edebilir. Bu neden önemli? Doğru şekilde ayarlanmış 150 mm süspansiyon seyahatine sahip bir bisiklet, 130 mm'lik bir bisikletten daha fazla sarkmaya sahiptir. Sürüşe daha eğlenceli ve inişlerde daha yetenekli olan ekstra seyahat, ancak daha büyük sarkma, bisikletin geometrisi ve tırmanma performansı üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. TwinLoc önemlidir.

TwinLoc, sarkma efektini çeşitli şekillerde yönetmeye yardımcı olur. Çoğu sistem, pedal çevirme verimliliği elde etmek için sadece düşük hızlı sıkıştırmayı arttırırken, TwinLoc sadece sıkıştırma sönümlemesini değiştirmemize, aynı zamanda bisikletin geometrisini dinamik olarak değiştiren yay eğrisini değiştirmemize izin verir. Patika modunda, şok sadece daha sıkı değil, aynı zamanda dinamik olarak daha az seyahat eder. Bisiklet daha yükseğe oturur, bu tırmanışlar için dik bir koltuk açısı sağlar ve daha çevik hale gelir. Ayrıca, mümkün olan en verimli şekilde çıkmak için üçüncü, tam bir kilitleme modu sunuyoruz.

Bu benzersiz ayarlar, daha uzun seyahat bisikletlerinde bile tırmanma geometrisini optimize eder. Pedal çevirme verimliliğinizi artırabilecek "uzun seyahat etkisini" ortadan kaldırabiliriz, ancak yokuş aşağı doğru baktığınızda sizi tam eğlence olan 150 mm'lik seyahatten mahrum bırakmayız. Bir yarış ayarından, öğle yemeğine, iş sonrası yol parçalarına, bir kolun itişinde parkur profiline bağlı olarak moddan moda geçiş yapabilmek, daha hızlı sürmek ve iyi vakit geçirmek için çok önemlidir.

------------------------------------------------------------------------

NUDE SÜSPANSİYON TEKNOLOJİSİ

NUDE Teknolojisine sahip şoklar, yaklaşık yirmi yıldır SCOTT Tam süspansiyon bisikletlerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Süspansiyon ortaklarımızla yakın bir şekilde çalışarak, ister en üst seviyede Dünya Kupası yarışına katılın ister dağlarda büyük bir gün geçirin, her zaman en iyi desteğe sahip olmanız için bu teknolojiyi geliştirmeye devam ediyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın (NUDE TECHNOLOGY SAYFASINA BAĞLANTI yakında)

------------------------------------------------------------------------

SENKRONİZE FRASER IC COMBO

New Spark, Syncros'tan yepyeni bir Fraser iC kombosu sunuyor. Kabloları entegre etmek bir dizi benzersiz sorun ortaya çıkarıyor ve Fraser kısmen bu sorunu çözmek için tasarlandı. Syncros'un tasarımcıları, kabloların çubuğun altından ve gövdenin yanlarından akmasını ve ardından entegre plastik parçalarla kulaklığın içine kaybolmasını sağlamak için şekil üzerinde çalıştılar ve böylece temiz ve verimli kaldılar. Bu, kablolardaki bükülmeleri veya kıvrımları önler ve minimalist bir ön uç sağlar. Tüm çubuklarımız ve gövdelerimiz, çubuğun hem üstünde hem de altında bilgisayar, ışık ve kamera montajları için birden fazla seçeneğe sahiptir.


------------------------------------------------------------------------

29 WHEELS

Geliştirilmiş devrilme, 29 ”jantlar söz konusu olduğunda en göze çarpan özelliktir. Büyük tekerlekler, kötü kökler ve kayalık bölümler üzerinde yuvarlanmak için mükemmeldir, bu da bu koşulların sürülmesini kolaylaştırır. Geliştirilmiş çekiş gücü, lastik zemine teması daha büyük olduğundan 27,5 ”jantlara kıyasla daha fazla tekerlek çapı ile önemli bir faktördür.
 
• En İyi Devrilme Performansı
• Momentum Taşıyor
• Maksimum Çekiş yüzeyi
• Kolay parkurlarda en iyi denge
• En düşük süspansiyon stresi
• Daha büyük kasa boyutları için ideal
• Uzun eğride stabiliteyi artırın

 

 

NOT: ÜRÜN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN KUTULU VE DEMONTE OLARAK KARGOYA VERİLMEKTEDİR

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.